20 Nisan 2014 Pazar

Kitap Okumak

Kitap okuma alışkanlığımı yeni kazandım. Yani 16 yaşında. Ama geç kaldığımı düşünüyorum ve arayı kapatmak için olabildiğince kitap okumaya çalışıyorum. Sadece boş zamanlarımda değil her an her yerde okumaya çalışıyorum. gerçekten kitaplara aşık biriyim.

Kitapları incelemeyi her zaman çok sevmiş olmama rağmen birkaç sene önceye kadar sorduklarında kitap okumaktan nefret ettiğimi ve kitap okumak istesem bile zaman bulamadığımı söylerdim. halbuki insanın isterse mutlaka bir şeylere zaman bulabileceğini fark ettim.

Şuana kadar doğru düzgün kitap okumamış ve bunun eksikliğini hissetmediğini söyleyen insanların zaten bu laflarından bile kitap okumadıklarını anlayabiliriz çünkü kitap okuyan bir insan okumadığı her an bunun eksikliğini hisseder.

Bloguma kitaplarla ilgili düşüncelerimi söyleyerek başlamak istedim. Umarım benim gibi düşünen kitap aşıklarına ulaşabilirim. :)

Umarım herkes çok geç kalmadan okuma alışkanlığı edinir. :)

4 yorum:

  1. Bence hiç de geç kalmış sayilmazsin 50yasina gelip de okudukları bir elin parmağını geçmeyen çok insan var.tavsiyem kendine bir hedef koy aylık yıllık:) keyifli okumalar bloguma beklerim:)http://seyhanturkmen.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Canım bir izleyici ve takipçi butonu eklersen takipçin olmak isterim. ve tabi ki seni de kahve yanı2na beklerim... :) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog kullanmayı çok iyi bilmediğim için nasıl yapılıyor hiçbir fikrim yok yine de çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için :)

      Sil
    2. Bana da bir arkadaşım öğretmişti. Ayarlar kısmında yerleşim'e gel. Orada gadget ekle kısmına tıkla. Çıkan seçeneklerden izleyiciler başlığını bul ve seç. daha sonra da bunu bloğa uygula de. Tamamdır :)

      Sil